Menu Close

Diskaun Sempena Cuti Sekolah

Musim cuti sekolah sudah semestinya masa yang terbaik untuk kita meluangkan masa bersama keluarga, pergi bercuti bagi mengeratkan silaturrahim antara sesama ahli, selain dapat menenangkan fikiran.

Tarikh cuti sekolah pertengahan penggal pertama untuk Brunei ialah pada 15 Mac sehingga 31 Mac 2019, manakala Malaysia pada 23 Mac sehingga 31 Mac 2019.

Kota Kinabalu merupakan bandar yang menarik untuk dilawati, jadi jom bawa keluarga anda bercuti di KK!

Beelik.com menawarkan pilihan hotel di Kota Kinabalu sesuai dengan belanjawan percutian anda. Di bawah merupakan senarai hotel terbaik yang menawarkan diskaun untuk anda nikmati.

Jadi, tunggu apa lagi? Buat tempahan hotel melalui Beelik.com dan nikmati percutian anda!

Kinabalu Daya Hotel

Kinabalu Daya Hotel terletak di tengah-tengah bandar Kota Kinabalu. Ia menawarkan pelbagai jenis bilik dan suite yang dilengkapi sepenuhnya dengan kemudahan moden. Semua bilik adalah berhawa dingin, mempunyai TV serta Wi-Fi percuma.  Hotel ini berjarak 650 meter dari Suria Sabah dan 1 km dari Jesselton Point. 

Dengan diskaun sebanyak 40%, jangan lepaskan tawaran ini!

Hotel Shangri-La 

Hotel Shangri-La Kota Kinabalu merupakan hotel tertua yang ditubuhkan di Kota Kinabalu. Namun bilik-bilik di hotel ini sentiasa bersih dan dalam keadaan baik. Wi-Fi percuma disediakan di semua bilik. Hotel ini berada 750 meter dari Atkinson Clock Tower manakala Pasar Minggu Jalan Gaya terletak 950 meter jauh sahaja.

Dapatkan diskaun sebanyak 35% apabila anda membuat tempahan di hotel ini,

Ming Garden Hotel

Hotel ini adalah sebuah hotel bertaraf 4 bintang yang terletak di tengah-tengah bandar Kota Kinabalu. Ia menawarkan bilik-bilik yang elegan dengan Wi-Fi percuma, mempunyai kolam renang terbuka, 3 pilihan tempat makan dan tempat letak kereta percuma. 

Dengan tawaran diskaun sebanyak 30%, sekarang adalah masa terbaik untuk membuat tempahan!

Cititel Express 

Cititel Express Kota Kinabalu menawarkan bilik-bilik yang berhawa dingin dan Wi-Fi percuma di seluruh kawasan hotel. Setiap bilik mempunyai hiasan moden, penghawa dingin dan TV. Hotel ini mempunyai restoran di kawasan lobi. Terdapat pelbagai tempat makan terkenal yang anda boleh pergi dengan hanya berjalan kaki. 

Semak bilik yang ditawarkan oleh Cititel Express dengan diskaun sebanyak 25%.

Pan Borneo Hotel

Pan Borneo Hotel Kota Kinabalu terletak di atas One Place Mall. Ia mempunyai sebuah kolam renang di luar bangunan dan sebuah gim.  Wi-Fi adalah percuma di seluruh kawasan hotel. Pantai Tanjung Aru dan Pusat Bandar masing-masing terletak 9km dan 11.6km  dari hotel ini manakala lapangan terbang terletak 3.7km jauh sahaja.  

Jangan lepaskan diskaun sebanyak 25% apabila anda menginap di hotel ini.

The Palace Hotel

The Palace Hotel Kota Kinabalu adalah sebuah hotel 4 bintang yang hanya 10km jauhnya dari Lapangan Terbang Antarangsa Kota Kinabalu. Selain mempunyai sebuah kolam renang terbuka, hotel ini juga mempunyai sebuah restoran, pusat kecergasan, spa, lounge karaoke dan tempat letak kenderaan percuma. 

Tempah sekarang untuk anda nikmati 20% diskaun!

Hotel Sixty3

Hotel Sixty3 menawarkan bilik-bilik berhawa dingin yang dihiasi dengan elegan. Wi-Fi percuma boleh diakses di seluruh kawasan hotel. Hotel ini terletak 450 meter dari Suria Sabah. Pelbagai restoran tempatan dan antarabangsa terletak berdekatan. Perkhidmatan pertukaran mata wang juga disediakan disini.

Diskaun adalah sebanyak 15% apabila anda menempah di hotel ini. 

Terma dan Syarat

Sila ambil perhatian terhadap terma dan syarat berikut :

  • Tarikh tempahan : 1 Februari – 27 Mac 2019
  • Tarikh tempahan (Hotel Sixty3 sahaja) : 1 Februari – 17 Mac2019
  •  Tarikh menginap : 1  – 31 Mac 2019
  •  Hotel yang disenaraikan dalam laman ini sahaja.
  •  Pembatalan dan pengembalian wang tempahan adalah tidak dibenarkan.

Bagaimana mendapatkan diskaun harga bilik?

Senang sahaja! Rujuk dan pilih nama hotel yang disenaraikan dalam laman ini dan klik untuk ke laman tempahan hotel tersebut.

Pilih tarikh yang anda mahu. Harga bilik (selepas diskaun) akan dipaparkan jika tarikh tersebut ialah pada/di antara “tarikh tempahan”.

Klik “Reserve Now” untuk membuat tempahan anda. 

Klik disini untuk melihat panduan membuat tempahan.

Atau hubungi kami jika anda menghadapi kesulitan. 

Related Posts